Medverka på aktiviteten ”Bra mat för hälsa, miljö och klimat”!!!

Onsdagen den 21 mars har du chans att få veta hur du kan äta bra, näringsriktig och klimatsmart mat och samtidigt värna om våra öppna landskap? Gunnel Petersson från Sigtunakretsen berättar om projektet hon dragit igång. Recepthäftet ”Rätt med lite kött” visar hur man lagar mat med mera rotsaker och baljväxter och med mindre men bra kött, fisk eller kyckling utan att det blir dyrare. Föredrag cirka 45 minuter, tid för frågor och diskussion. Möjlighet köpa recepthäftet för 20 kronor. Ta gärna med kontanter!

Samling: Naturskyddsföreningens rikskansli, Åsögatan 112, 2 tr.

Info & anmälan:  Senast 19 mars till Elsa Lindahl, elsa.k.lindahl@gmail.com, 070-445 21 27.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.