Naturnatten i Rågsveds friområde

17105744418_ebbdbfdfc1_b

Förra årets Naturnatt på Ekudden blev en succé med minnesvärda naturupplevelser. I år är vi på en udde vid sjön Magelungens nordvästra hörn. Vi grillar och låter naturens nattliga skådespel spraka loss. Guidning runt Ekorrberget med de majestätiska skogslindarna. Se och hör när morkullorna ”drar” över kvällshimlen. Förbered dig på en fantastisk kväll! Vi bjuder på något att grilla. Ta med en varm tröja och gärna något varmt att dricka. Det går bra att ansluta senare om man inte kan komma kl. 18.30.

Samling: Rågsved T-bana. Fredag 5 juni 18:30

Info: Einar Engström 070-390 17 44, einar2010@live.se, Anders Tranberg, anders.tranberg@gmail.com

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.