ÅRETS BOK: ÄGODELA

agodela_736x330_0_1

 

7 MARS, MÅNDAG, KL.18.00–20.00

Att vårt nuvarande slit och slängsamhälle är ohållbart i längden är nog de flesta överens om. Samtidigt är det svårt att bryta invanda beteendemönster och etablerade samhällsstrukturer. En väg framåt är den så kallade ”delnings-ekonomin” som innebär att produkter används smartare genom att flera människor samsas om färre produkter.

Det finns mycket att fundera över rörande detta nygamla förhållningssätt till ägande och delande. Maria Adervall Berglund, huvudredaktör för årets bok ”Ägodela”, berättar om boken och vad den nya delandeekonomin innebär i vardagen.

Köp boken som e-bok

Samling: Rikskansliet, Åsögatan 115, 2 tr.

Info och anmälan: Senast 3 mars till staffan.winter@hotmail.com, 070-516 12 34.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.