Ett bejublat framträdande av Svante Axelsson!!

IMG_0714Tisdagen den 19:e april höll Svante Axelsson, vår Generalsekreterare, ett mycket uppskattat framträdande på Biografen Victoria! Han berättade om innehållet i sin nya bok ” Vår tid är nu- 10 hoppfulla perspektiv på
klimatkrisen”.
Det var en otroligt hoppfull bild som Svante målade upp. Många av de tidigare förändringar som har gjorts rörande olika miljöfrågor, går lättare att genomföra än vad politikernas prognoser visar. Därför måste vi fortsätta att göra positiva förändringar för miljön och klimatet, för det vi gör, ger oftast större effekt än vad vi tror!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.